fbpx

Win 10x het boek De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door – winactie gesloten

De cursus omgaan met teleurstellingen

Wil jij het boek De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door’ winnen? Wij mogen 10 exemplaren weggeven! Vul het deelnameformulier in en maak kans!

“Ik word wakker, doe een plas, sta op en denk: Verrek, het moest andersom.” Of, zoals Herman Finkers ooit al zei: “De leukste grappen zijn de grappen die niet zijn bedacht, maar ja, bedenk die maar eens.” In oneliners als deze, maar ook in verzen als: “Ik zit voor het raam, ik fluister zacht haar naam: Veldhuis”, wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende veroorzaakt.

Helaas deze winactie is reeds gesloten

Finkers op papier is plezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt. In deze feestelijke heruitgave van Finkers’ bestseller zijn de overzichtswerken ‘De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door’ en ‘Poëzie, zo moeilijk nie’ samengebracht. Daarbij zijn ook enkele andere stukken opgenomen, zoals zijn bejubelde oudejaarsconference van 2015. Te koop in de (online) boekhandel voor 19,99 euro.

Meedoen kan t/m 25 januari 2020.

Boek Herman Finkers