fbpx

Win 10x Oud met Glimlach – E. Kollmann & A. Wichmann

omg boek

Blijtijds mag tien exemplaren weggeven van ‘Oud met Glimlach’ van Esther Kollmann & Annette Wichmann. Kun jij wel een hand(ig)boek gebruiken over wijzer, fitter en gelukkiger ouder worden? Doe dan snel mee met de winactie! Meedoen kan t/m 8 mei.

omg boek

OMG: Oud met Glimlach: de 40+ bijbel

Ouder worden, voor de één een drama, voor de ander eindelijk rust. Esther Kollmann & Annette Wichmann, veertiger en vijftiger, vroegen zich af: “Wat staat ons allemaal te wachten? We zijn op een leeftijd gekomen waarvan je zou kunnen denken dat alles alleen nog maar minder gaat worden. Hoe worden we gelukkig en fit ouder, in plaats van chagrijnig en uitgeblust?” Na uitgebreide research en input van diverse experts zijn de twee vrouwen een stuk wijzer geworden. In een gedetailleerd handboek delen ze dit met jou, inclusief tips van top tot teen. Ieder hoofdstuk wordt ingeleid door een persoonlijke ervaring (van Esther of van mij), vervolgens een medische verklaring (wat is er aan de hand) en tot slot wat kun je er aan doen. Ieder hoofdstuk is gecheckt door een expert.

Professor George Vaillant

Gelukkig oud worden is een makkie, sterker nog:  “Ouderdom leidt tot meer geluk”. Daar doen we het voor!

Win het handboek ‘Oud met Glimlach’

Blijtijds mag tien handboeken over alles wat je (niet) wilt weten over ouder worden weggeven! Wil je kans maken? Vul dan onderstaand deelnameformulier in.

Meedoen kan t/m 8 mei.

Helaas deze winactie is reeds gesloten