fbpx

Win 2×2 exclusieve premièretickets voor Downton Abbey – winactie gesloten

Downton Abbey première

Altijd al eens naar een echte première willen gaan? Dit is je kans! We mogen namelijk 2×2 exclusieve premièretickets weggeven voor Downton Abbey op dinsdag 10 september 2019 in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Meedoen? Zorg dan dat je op dinsdag 10 september om 16.00 uur in Pathé Tuschinski in Amsterdam kunt zijn. De winnaars krijgen begin volgende week bericht.

Helaas deze winactie is reeds gesloten

Meedoen kan t/m zondag 1 september.

Downton Abbey

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

Downton Abbey is vanaf 12 september in overal te zien.

Première op 10 september in Pathé Tuschinski Amsterdam

Voor deze exclusieve première kun je 2×2 kaarten winnen, kaarten zijn niet te koop. Het is de allereerste vertoning van de film in Nederland en tijdens de inloop staat er iets lekkers voor de genodigden klaar.

Winnen? Zorg dan dat je het deelnameformulier invult en dat je inderdaad op 10 september kunt. Succes!

Datum: dinsdag 10 september
Locatie: Pathé Tuschinski – Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam
Inloop vanaf: 16:00 uur
Start film: 16:30 uur