fbpx

Win 12x Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek van Irene van der Laan

avontuurlijke kinderkeuzeboek

Hoe leuk is het voor een kind om te worden voorgelezen uit een boek waarbij het zelf de hoofdpersoon, een dier en een locatie mag uitkiezen? Zo leuk dat het zomaar eens de trigger kan zijn om zélf te gaan lezen. Kunnen kiezen geeft zelfvertrouwen! Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Blijtijds mag twaalf exemplaren weggeven. Doe snel mee met de winactie!

Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek

Een boek waar kinderen kiezen uit een hoofdpersoon, een dier en een locatie. Iedere keuze vormt een vijf-minuten-verhaaltje. Samen maken dat 18 verhaaltjes. En na ieder verhaal is er ruimte om zelf een tekening of verhaaltje te maken.

Een belevenisboek voor én met kinderen

Jaren was auteur Irene van der Laan met het kinderboek bezig. Het stroomde gewoonweg niet. Toen corona toesloeg, raakte de agenda raakte de agenda van auteur Irene van der Laan van de een op de andere dag leeg. Net nu ze na 22 jaar haar vaste baan had opgezegd. Juist in deze stilte, ontstond creativiteit. Irene kreeg het idee om kinderen, die vanwege corona thuis waren, mee te laten tekenen aan Het Kinderkeuzeboek. Het resultaat: een belevenisboek dat gemaakt is voor én met kinderen gemaakt. Daar word je toch blij van? 

Win het kinderboek van Irene van der Laan

Wil jij kans maken om Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek te winnen? Vul dan onderstaand deelnameformulier in. Meedoen kan t/m 17 augustus.

Helaas deze winactie is reeds gesloten