fbpx

Win 5x Bij het licht van de maan van Santa Montefiore

Het boek ‘Bij het licht van de maan’ van Santa Montefiore is een bijzondere roman. De hoofdpersonage heet Flappy Scott-Booth en is eigenlijk altijd de koningin van het dorp geweest. Totdat iemand haar naar de kroon steekt… Benieuwd hoe het verhaal afloopt? Blijtijds mag vijf exemplaren van dit wegdroomboek weggeven. Doe snel mee met de winactie!

bij het licht van de maan

Bij het licht van de maan

In een dorpje aan de zuidkust van Engeland staat Darnley Manor, een schitterend landhuis met uitgestrekte tuinen – en bijbehorende tuinmannen. Flappy Scott-Booth is de trotse bewoonster van het huis, samen met haar man Kenneth, een succesvolle zakenman die in zijn jonge jaren fortuin maakte met een fastfoodketen en die nu al zijn tijd spendeert op zijn eigen golfbaan. Ondanks haar zestig jaar ziet Flappy er nog stralend uit; haar leven lijkt een perfecte droom. Als een echtpaar dat overduidelijk nóg rijker is dan zij een paar kilometer verderop een nóg groter en chiquer huis betrekt, voelt de competitieve Flappy zich uitgedaagd om de nieuwkomers te laten zien wie het belangrijkst is in het dorp. Wat ze niet verwacht is dat ze, terwijl ze indruk probeert te maken op deze Charles en Hedda, tot over haar oren verliefd wordt op Charles. Een heerlijk, lang vergeten gevoel, maar ineens is ze niet meer altijd in control – en ook in haar omgeving blijft dat niet onopgemerkt. Is ze bereid om alles op het spel te zetten waarvoor ze al die jaren zo hard heeft gewerkt?

Wil jij kans maken om het boek ‘Bij het licht van de maan’ (t.w.v. €20,99) te winnen? Vul dan onderstaand deelnameformulier in. Meedoen kan t/m vrijdag 15 oktober 2021.

De trekking vindt plaats in week 43. De actievoorwaarden zijn hier te vinden: www.blijtijds.nl/actievoorwaarden/