fbpx

Thuiswerken met je partner: de voordelen op een rij

thuiswerken

Je kunt er krampachtig mee omgaan, maar wat veel leuker is: omarm het thuiswerken met je partner! Hoe vaak ga je dit straks nog meemaken? Misschien wel nauwelijks. En ondanks dat je elkaar af en toe misschien hartstikke beu bent, zetten wij de voordelen van thuiswerken met je partner op een rij. 

Lees ook:
5 liefdesgeheimen van een briljanten echtpaar

Thuiswerken met je partner

thuiswerken

Bakkie liefde

Hoe leuk is het als er ineens een versgemalen bakje koffie voor je neus staat. Ingeschonken door jouw partner. Met liefde. Zeg nu zelf: dat heeft toch een andere dimensie dan een bakje koffie scoren bij de corner op je werk. Voor je het weet is ‘het leven’ weer normaal en sta je weer tussen je collega’s in de rij voor een kop koffie waarvan je al weet dat deze een stuk minder goed smaakt. Dus zeggen wij: geniet van het thuiswerken!

Leer elkaar op werkgebied kennen

Je hoort ineens termen waarvan je het bestaan niet wist. Je leert collega’s kennen waarvan je eerder niet hoorde. En je verbaast je over de manier hoe jouw partner een call doet. Herkenbaar? Zie dit als het moment om elkaar op werkgebied beter te leren kennen. Stel vragen, kijk mee, wek nieuwsgierigheid, zeker weten dat jouw partner hier van geniet. En andersom net zo!

Meer tijd voor elkaar door thuiswerken

Waar je voorheen een werkdag spendeert op een plek buiten de deur. Daar met collega’s je weekend evalueert. En de laatste roddels bespreekt. Is het nu je partner waarvoor je meer tijd hebt. Want eerlijk is eerlijk, thuis werk je vaak een stuk efficiënter. Dus in die achturige werkdag mag je jezelf best tussendoor een moment van ontspanning gunnen. Schijnt de zon, strijk samen tussen de baas zijn werktijd eens neer op de loungeset. Heerlijk dat je deze tijd nu op deze manier kan besteden. 

Ga voor een lekkere lunch

Geen broodtrommel tussen de middag, maar een verse lunch samen! Neem dan ook de tijd om iets lekkers op tafel te zetten. Verwen je partner met een club sandwich, een verse salade of een boterham met gebakken ei. Zeer zeker dat je punten scoort! En andersom ook hè. Wissel de rollen om en probeer elkaars lunch te overtreffen, zo maak je er meteen een mooie uitdaging van tijdens het thuiswerken.

Lees ook:
Stop met sorry zeggen: zeg jij vaak onnodig sorry?