fbpx

4 ideeën om je vriend(in) of familie mee te verrassen

verrassing mens

Wil je iemand op een persoonlijke en originele manier verrassen? Maar heb je geen inspiratie? Wij geven vier tips om een vriend(in) of je familie mee blij te maken!

Lees ook:
Knutseltip: zelf een geurkaars maken

4 ideeën om je vriend(in) of familie mee te verrassen

verrassing cadeau

Om de zomer mee door te komen

Tja, in de zomer van 2020 verruilen we de Spaanse costa’s om voor onze achtertuin. Maar we laten ons door covid-19 niet uit het veld slaan. Om toch nog die ultieme vakantiesfeer te bereiken, halen we gewoon die favoriete vakantiegadgets in huis. Maar om deze voor jezelf te kopen, vinden we vaak overbodige luxe. Hoe leuk is het dan als jij je vriend(in) voor bent!? Stel een pakket samen om de zomer door te komen! Een paar voorbeelden: een puzzelboekje of tijdschrift, een snoepje voor onderweg (naar de tuin), een badminton shuttle, een stok kaarten, een badhandoek, etc.

Aan de knutsel

Ga aan de slag met een van onze Blijtijds DIY-ideeën, heb je meteen weer een goede reden om te gaan knutselen. Heb jij tijdens de voorjaarsschoonmaak misschien op het punt gestaan om een stapel servies weg te gooien? Tover deze oude bordjes en kopjes om tot persoonlijke kunstwerkjes. Of maak zelf zeepjes met jouw favoriete materialen, kleuren, geuren en vullingen. Zelfgemaakte cadeautjes zijn de allerleukste!

Een taart van liefde

Wie heeft er ook zo’n liefde voor bakken? Lekker kliederen in de keuken, een heerlijk ruikend huis en wat lekkers om te trakteren: bak een beetje extra en breng dat langs bij diegene die jij wilt verwennen. Onze favoriete bakrecepten bekijk je hier.

Veldboeketje voor de vriendschap

Met bloemen en planten kan je de mooiste dingen maken. Van het samenstellen van een boeket tot het maken van bloemstukken of kransen. Wat is er leuker dan je benodigdheden zelf van het veld te halen? Dat kan in deze pluktuinen in Nederland. Hier kun je je eigen, prachtige boeket samenstellen: een geranium voor vriendschap en een gardenia voor een stille liefde. Zeg het met bloemen!

Lees ook:
5 tips om die (quarantaine)kilo’s te lijf te gaan