fbpx

Deze mannelijke BN’ers gaan vanavond NAAKT op tv

or One Night Only: He-le-maal naakt
Afbeelding: Ⓒ Cornelie Tollens

Heb jij er altijd al van gedroomd om Peter Faber, Viggo Waas of Thijs Römer naakt te zien? Dan is dit jouw geluksdag! Deze drie plus nog vijf andere heren gaan vanavond uit de kleren in de eenmalige tv-show For One Night Only, om daarmee aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker.

Lees ook:
Teelbalkanker, hoe herken je het?

Naakt om taboes te doorbreken

De acht mannen willen in deze show het taboe rondom deze typische mannenkanker doorbreken. De boodschap: mannen hoeven zich niet te schamen! Prostaat- en teelbalkanker zijn de meest voorkomende kankersoort onder mannen die bij tijdige diagnose vaak goed te behandelen zijn. Ook voor meekijkende vrouwen is er een boodschap: check zijn zaakje. Zij worden in dit programma aangespoord om signalen serieus te nemen en om te praten met hun partner over deze vormen van kanker en het desnoods zelf te checken. 

Naast Peter Faber, Viggo Waas en Thijs Römer gaan ook Sander Lantinga, Simon Keijzer, Jan Versteegh, Kenzo Alvares en Jasper Demollin poedeltje naakt het podium op. Zij vertellen in het programma wat hun motivatie is om mee te doen en doen ons een heuse striptease cadeau. 

For One Night Only is vanavond (14 november) te zien om 20:30 uur op Net5.