fbpx

Altijd weer genieten van de leukste kerstcommercials

kerst commercial

Elk jaar kijken we enorm uit naar de leukste, liefste, meest ontroerende of grappigste kerstcommercials van het jaar. Bij veel bedrijven worden kosten noch moeite gespaard om op die lijstjes terecht te komen; het zijn bijna mini-speelfilms. In Nederland zien we ze op televisie, maar ken je de buitenlandse toppers al? 

Geen pinguïn, geen boxer maar Elton!

Het bedrijf John Lewis staat bekend om zijn geweldige kerstcommercials. Dit jaar heeft niemand minder dan Sir Elton John zijn medewerking eraan verleend. Hoewel we die met Monty de Pinguïn (2014) en met Buster de Boxer (2016) nooit zullen vergeten, mag deze er ook zijn.

Niet gespeeld

De commercial van supermarktketen Sainsbury is ook favoriet op de redactie. Helemaal toen we erachter kwamen dat de échte ouders van de kinderen in de zaal zaten als publiek. Zij zagen de show werkelijk voor het eerst en hun reacties zijn dus niet gespeeld.

Alles komt goed

The Magic Box is bijna een kerstfilm an sich. Wij houden ervan! Want ook hier komt alles toch weer goed.

Wortelmoed

De Engelse versie van de supermarktketen komt met een compleet kerstverhaal over de moedige ‘Kevin the Carrot’. Deze is vooral leuk voor de (klein)kinderen.

Omdat we zo van dieren houden, eindigen we met de drie liefste dieren-kerstcommercials…

“That night I couldn’t sleep”

De Heathrow-beertjes zijn terug!

Sorry guys, no carrots