fbpx

Corona als verboden woord: 3x leukere onderwerpen

corona verboden woord

Het gaat in deze tijd over niks anders dan…. Hatsjie! Niesde je wel in je elleboog? We maken een verboden woord van corona en gaan het vanaf nu over leukere onderwerpen hebben. Vijf suggesties! 

Lees ook:
Muziek maakt blij: zet je favoriete muziek op

3 leukere onderwerpen

zonlicht zomertijd

1. Kaartje trekken

Met degenen die je het beste denkt te kennen, vergeet je soms om de diepte in te duiken. Het Openhartig kaartenspel brengt daar verandering in. Door om de beurt een kaart met een gewaagde vraag te trekken, leer je je vrienden en familie (nog) beter kennen! Uit vragen als ‘Heb je ooit iets geprobeerd te doen waar je echt slecht in was? Wat was dit?’ of ‘Met wie zou je wel eens een weekje van leven willen ruilen?’ vloeit sowieso een mooi gesprek voort.

2. Talking music

Muziek is net een taal. Praten over muziek of muziek luisteren zijn activiteiten die veel mensen uren volhouden en je het gevoel geven even in een andere wereld te zijn. Iedereen heeft een andere smaak en dat maakt het interessant: de een wordt blij van een goede smartlap en de ander zet liever een stevige rockplaat op. Inspireer elkaar met liedjes die je de laatste tijd veel luistert en verlies je samen in de wondere wereld van muziek.

3. Breinreizen

Ook al worden we even op de rem gehouden met het maken van leuke tripjes over de wereld; dagdromen kan altijd. Het schijnt dat alleen al het fantaseren erover je wanderlust en je hunkering naar vrijheid voor een groot deel kan bevredigen. Welke vakantielanden staan nog op je wensenlijstje? Wat was er zo leuk aan die bijzondere reis in 2017? Organiseer een avondje (brein)reizen en kom terug met het gevoel alsof je een week op vakantie bent geweest! 

Lees ook:
Niet naar het buitenland: ervaar het vakantiegevoel dichtbij huis