fbpx

Jan Heemskerk helpt mannen om af te vallen en gezonder te leven

Afbeelding: Ⓒ SHODY CAREMAN

Ben of ken jij een man met een klein buikje die graag wat kilo’s kwijt wil? Jan Heemskerk – zelf 25 kilo afgevallen in een jaar tijd – heeft in samenwerking met het Voedingscentrum video’s en recepten gemaakt om mannen te helpen afvallen en gezonder te leven. Iets voor jou?

Afvallen en gezonder leven

Jan: “Er zijn nogal wat mannen die met hardnekkig overgewicht kampen en liever de kop in het zand steken dan zichzelf aan te pakken.” Laat het nou net deze mannen zijn die Jan gaat helpen. De video’s die Jan in samenwerking met het Voedingscentrum maakt, zijn voor iedereen gratis te bekijken. “Onze garantie: we maken het zo pijnloos mogelijk. We publiceren vanaf nu vijf weken lang wekelijks een nieuwe video, een podcast, recepten en testimonials.” Je kunt je ook aanmelden voor de Facebook-groep die Jan Heemskerk persoonlijk zal begeleiden.

Als Jan het kan

Jan Heemskerk schreef het boek ‘Als Jan het kan, gezond en slank voor gewone mannen’. Een boek dat precies geeft wat de titel belooft, met een hoop humor en herkenbaarheid en typisch mannenleed. “Ofwel mijn eigen verhaal over de lange reis naar een goddelijk lichaam.”

De komende vijf weken motiveert Jan samen met het Voedingscentrum mannen die ook aan de slag willen. Wekelijks worden er op voedingscentrum.nl/jan video’s, podcasts en recepten gedeeld met Jan in de hoofdrol. Vind jij het lastig om gezonde keuzes te maken? De dagmenu’s helpen je goed op weg. Succes!

Als Jan het kan boek Jan Heemskerk

Over Jan Heemskerk

Columnist Jan Heemskerk is oud-hoofdredacteur van mannenbladen MAN, FHM en Playboy en is nu opperbaas van meneren.nl, schrijver, journalist, radio- en theatermaker, programma-ontwikkelaar en columnist van Blijtijds. Elke eerste maandag van de maand lees je op Blijtijds zijn nieuwste column over ouderdom en alles wat daarmee te maken heeft. Uiteraard met een vleugje humor.