fbpx

5 redenen om een feest te organiseren

Of je nu de liefde viert, eindelijk 50 kaarsjes mag uitblazen of een borrel drinkt omdat je kind geslaagd is, er is altijd wel een reden voor een feestje. Ben jij die feestneus die het liefst elke dag het leven viert? Dan geven wij je een aantal redenen om de slingers op te hangen.

Lees ook:
Oud-Hollandse hapjes: lekkere borrelhapjes voor feestjes en verjaardagen

Deze feestjes zijn altijd een goed idee

Liefdesfeest


Het lijkt steeds populairder, het huwelijksbootje verruilen voor een liefdesfeest. Want dat is uiteindelijk waar het om draait: een toost op de liefde. Een intiem feestje met de allerliefsten om je heen, de traditionele jurk die je mag inruilen voor iets moois en simpels wat lekker zit en bovenal geen plechtig gedoe. Klinkt als muziek in de oren!

Housewarming

Je huis is klaar: tijd om het in te wijden met vrienden en familie. Maar ook als je eigenlijk al drie jaar in het nieuwe huis woont, is het leuk om vrienden uit te nodigen die normaal gesproken niet wekelijks bij je over de vloer te komen. Bedenk goed in welke ruimte je het feestje houdt. ’s Zomers is de tuin een perfecte plek; bij aankomst geef je een uitgebreide rondleiding en zo blijft de pas geschilderde witte muur vrij van schoenafdrukken of rode wijnspetters. Want een schoon feestje,

Een feest voor Sarah

Men zegt toch altijd: het leven begint pas écht bij 50? Aan de ene kant wil je deze leeftijd misschien het liefst overslaan, maar eerlijk is eerlijk, het zijn vaak wel de mooiste feestjes. Denk aan een Gooisch vrouwenfeest, een Mediterraans eetfeestje of een verkleedfestijn in de sferen rondom jouw geboortejaar. En als je zelf die levensgrote Sarah niet in de tuin zet, doet de buurt het wel. Nee, je komt er echt niet onderuit. Dus beter geniet je er met volle teugen van.

Surpriseparty voor je partner

Of het nu is om je partner eens flink in het zonnetje te zetten of stiekem dient als relatieboost… Een verrassingsfeestje loopt in de meeste gevallen uit op een succesverhaal! Ontzettend lastig om voor je te houden, maar als het lukt, bezorg je diegene het moment van zijn leven. En al helemaal als achteraf bekend wordt hoeveel vrienden er in het complot zaten! Tip: Kadonation, voor het organiseren van een geheim groepscadeau.

Zoveel jaar getrouwd

Zilver, paarlemoer, goud… Tegenwoordig stapt lang niet iedereen meer het huwelijksbootje in, dus wordt een huwelijksjubileum steeds exclusiever. Herbeleef jouw bruiloft op een mooie locatie, met familie en vrienden als verzegeling op jullie liefde. Of maak een mooie reis met je kinderen en kleinkinderen. Tip: Ga buiten het hoogseizoen naar Sevilla. De sfeer, de mensen, de pleinen, de steegjes, het eten; een perfecte locatie voor het hele gezin.

Lees ook:
6 snelle picknickrecepten: eenvoudige hapjes voor de picknick