fbpx

Welke online videoserie is jouw favoriet? Stem nu!

Afbeelding: Ⓒ William Rutten

Je kunt vanaf vandaag stemmen op degene die volgens jou de Televizier-Ster verdienen. Dit keer in de categorie: online videoserie.

Televizier-Ster

De Televizier-Ster ‘online videoserie’ wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt en is daarmee de jongste prijs van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Vorig jaar ging de bokaal met Tim Hofman met zijn serie #BOOS naar huis, het jaar ervoor won Shitty diary van Nienke Plas. En wie dit jaar het populairste is, dat bepaal jij.

Afbeelding: Ⓒ William Rutten

Stem nu op jouw favoriet

Staat jouw favoriete serie er niet bij? Dan kun je deze toevoegen via het open invoerveld. Wellicht zijn er meer kijkers die erop willen stemmen en maakt de serie nog kans op de Televizier-Ster. Uiteraard moeten alle series voldoen aan het reglement voor deze prijs. 

Maak kans op deze prijzen

Stemmen kan hier. En als je stemt, help je niet alleen je favoriet, maar ook een beetje jezelf. Om jou te belonen voor de moeite en tijd die je steekt in het zorgvuldig uitbrengen van je stem, geven we fantastische prijzen weg, waaronder een Nintendo Switch, luxe koptelefoons, leren tassen en een beautypakket.