fbpx

5 x gratis apps om geld te besparen

bespaar app

Hé, hoe kan dat nou? Kom je haast elke maand weer voor verrassingen te staan wanneer je inzage doet in je portemonnee? Het kan knap lastig zijn om je geldzaken overzichtelijk te houden. Installeer een van deze handige bespaar-apps en houd na iedere maand wat centen over. Het leven is al duur genoeg.

Lees ook:
6 budgettips om geld te besparen

Gratis apps om geld te besparen

besparen supermarkt

1. Budgettool

Iedereen heeft zijn vaste lasten per maand. Maar het voedsel- en uitgaanspotje kan per maand flink verschillen en er komen altijd nog wat onverwachte kosten bij. In de gratis app Budgettool kun je makkelijk bijhouden waar je geld nou precies aan opgaat. Het geeft inzicht en maakt je spaardoelen overzichtelijk. 

2. Benzine-Jip

Het lijkt wel of de brandstofprijzen met de dag stijgen. Tanken bij een benzinestation waar de prijzen het voordeligst zijn is slim. De app Benzine-Jip helpt je daarbij. Ideaal als je onderweg bent en je tank bijna leeg is. De app geeft aan wat de prijzen zijn van de benzinestations in die buurt. Groene locaties zijn het goedkoopst, donkeroranje locaties zijn weer het duurst. Zo zie je in één oogopslag waar je naar toe moet rijden om geld te besparen.

3. Scoupy

Als jij een koopjesjager bent, dan is de app Scoupy een absolute aanvulling. Deze app staat namelijk bekend om zijn ‘cashback-acties’. Elke periode staan er andere producten op de lijst, waarbij korting te halen valt. Wanneer je in jouw supermarkt zo’n actieproduct tegenkomt, maak je een foto van de kassabon, lever je deze in op jouw app en ontvang je binnen twee werkdagen het geld terug. Ja, het is echt waar! 

4. Too Good To Go

Kun jij ook altijd zo gefrustreerd worden als je denkt dat je de juiste hoeveelheid hebt gekookt en alsnog een derde overblijft en in de kliko terechtkomt? Dat is dus bij veel huishoudens én bedrijven zo. Hartstikke zonde! Too Good To Go is een nieuwe bespaar-app die bedoeld is om voedselverspilling tegen te gaan. Restaurants, supermarkten en tankstations krijgen de mogelijkheid hun overige voorraad tegen een scherpe prijs weg te doen. Als je de app aan het einde van de dag opent dan zie je wat bedrijven overhebben aan eten. Afhalen maar!

5. Reclamefolder

We stammen nog uit de tijd van de stapels papieren foldertjes die op de deurmat vielen. Gelukkig zijn die tijden nu voorbij met Reclamefolder. In deze app vind je alle reclamefolders van Aldi tot Leenbakker en kun je efficiënt en overzichtelijk alle aanbiedingen van de week in de gaten houden. Scheelt dus niet alleen in je portemonnee, maar ook in je papierton. 

Lees ook:
Besparen: hier is het echt goedkoper