fbpx

3 x facetimen met… je favoriete BN’er

In quarantainetijd videobellen we er op los! Als we elkaar niet in levende lijve kunnen zien, dan maar via een beeldscherm. Helemaal 2020. Maar hoe zou je het vinden om met je favoriete BN’er op Facetime te hangen? Drie persoonlijke gesprekken: 

Lees ook:
5x theatertips voor thuis

Facetimen met… Brigitte Kaandorp

Als je fan bent van Brigitte Kaandorp, is het beslist een goed idee om deel te nemen aan het ongekunstelde videobelgesprek van Paul Haenen (Betty Asfalt TV) en deze geliefde cabaretière. In een half uur kom je vanalles te weten over hoe het haar afgaat in quarantaine, haar liefdesleven, en andere ditjes en datjes. Bekijk de video hier!

Facetimen met… Jeroen Pauw

Miste je Pauw al op televisie? Goed nieuws! Na bijna drie maanden is Jeroen Pauw nu weer terug en vormt hij samen met Fidan Ekiz het nieuwe ‘Op1’-duo. Uitgerust terug van Curaçao, krijg je de charmante presentator aan de lijn. Paul Haenen weet weer goede vragen te stellen, dus je komt heel wat ins en outs te weten. Bekijk de video hier!

Facetimen met… Theo Maassen

Hoe gebekt hij op het toneel is, zo persoonlijk en oprecht is hij in dit Facetime-gesprek. Waar Theo Maassen zich normaal gesproken vrij snel overprikkeld is, voelt hij zich nu rustig: een prettig bijeffect, zoals hij zegt. De chemie van Paul en Theo leidt tot originele en interessante gesprekken over de orde van de dag. Bekijk de video hier! 

Lees ook:
Deze vrouwen werken online: iets voor jou?