fbpx

5x deze zaken regel je vanuit je luie stoel

luie stoel

Het is vooral te danken aan de enorme technologische vooruitgang die we doormaken dat we steeds meer zaken vanuit onze luie stoel kunnen regelen. Tel daar de huidige pandemie bij op en de initiatieven worden steeds origineler. Wij zetten een aantal zaken op een rij die je in no-time vanuit huis regelt.

Lees ook:
Een tweede huis of vakantiewoning: zo pak je het financieel aan

Zaken die je vanuit je luie stoel regelt

Postzegels kopen

Online een kaartje sturen, dat doen we al jaren (hoewel er wat ons betreft niks gaat boven een handgeschreven variant, maar dat terzijde). Wist jij al dat je ook al een hele poos de mogelijkheid hebt om online een postzegel te kopen? Het werkt eenvoudig: je gaat naar de site van PostNL, selecteert wat je wilt versturen, betaalt en ontvangt een code om op de brief te schrijven.

Nieuwe bril


Af en toe een andere bril ter afwisseling kan best leuk zijn. Wie benieuwd is hoe een ander model staat hoeft tegenwoordig niet meer naar de winkel toe. Ga naar een van de websites van diverse aanbieders, maak een fotoscan van je hoofd en gezicht en het virtueel passen kan beginnen! Uiteraard kan de bril vervolgens online besteld worden, mits de sterkte bekend is.

luie stoel

Kerstboom


Dat ze bij Bol.com van alle markten thuis zijn is eigenlijk geen nieuws. Wij vonden het gegeven dat je er een kerstboom kunt bestellen op de een of andere manier toch verrassend. Het heeft namelijk wel iets, zo’n boom uitzoeken. Wie daar geen tijd voor heeft of om andere redenen niet met een boom wil sjouwen regelt dit dus perfect vanuit z’n luie stoel. Misschien zet de bezorger hem zelfs voor je in de pot als je vriendelijk lacht.

Huis bezichtigen


Zal je zien: komt je droomhuis op Funda voorbij, heb je een enorme snotneus! Gelukkig kun je dan alsnog bezichtigen in de meeste gevallen, want steeds meer makelaars bieden de optie tot online bezichtiging plaats. Tijdens zo’n bezichtiging loopt de makelaar met je door het huis via de smartphone of tablet en kun je allerlei vragen stellen. Lijkt ons leuk voor een eerste indruk, maar of je op basis hiervan een huis koopt?

Boodschappen


Het is geen nieuwigheid maar hij is voor veel mensen inmiddels zó belangrijk dat het wel in dit lijstje thuishoort: boodschappen doen vanuit je luie stoel. Hoe heerlijk is het dat je bij de meeste supermarkten in Nederland nu online kunt bestellen en laten thuisbezorgen? Ook steeds meer gespecialiseerde winkels bieden deze optie nu aan.

Lees ook:
10x dingen die je gerust in de vaatwasser kunt stoppen