fbpx

Bestel je bloemen bij een online bloemenservice

bloemen service

Misschien ben jij al een groot fan van je kleding of je boodschappen online bestellen. Maar heb jij al eens bloemen besteld via internet? Je hoeft tegenwoordig niet meer naar de markt of naar de bloemenzaak om een mooi bosje in huis te halen.

Lees ook:
De bloemenbieb: een duurzaam alternatief voor verse bloemen

Bloemen online bestellen

Wilde veldboeketten

De keurig gerangschikte boeketten van vroeger zien we steeds minder voorbij komen. Al een tijdje zijn we verknocht aan de trend van de wilde, nonchalante veldboeketten: een bundel van gemengde bloemen vers van het veld, net alsof je ze zelf rechtstreeks uit de tuin hebt geplukt. 

The Flower Family

Voor stijlvolle bloemen met een verhaal ben je bij The Flower Family aan het goede adres. Deze bloemenservice zet zich namelijk in voor mens, milieu en maatschappij. Verse bloemen worden direct vanaf het land bij elkaar geplukt en geteeld op een duurzame manier. De boeketten worden ontworpen door hun persoonlijke bloemenstylist en worden vervolgens in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze ‘talenten’ krijgen door The Flower Family de kans om weer op te bloeien in onze maatschappij. Prachtig, toch?

Bloemabonnement

Wil je iedere week of maand verzekerd zijn van een mooie bos in huis? Dan kun je overwegen om een abonnement te nemen. Je krijgt dan periodiek één of meerdere boeketten thuisgestuurd. Bij de meeste bloemenservice-diensten wisselen de designs wekelijks en wordt er ingespeeld op het seizoen. Ideaal voor kantoren en vergaderruimtes. Ook steeds meer huishoudens maken er gebruik van. Standaard een kleurrijke bos bloemen in je woonkamer, kan wonderen doen voor een gezellige sfeer in huis!

Lees ook:
Zeg het met bloemen: de betekenis van bloemen