fbpx

Met speciale Blijtijds-korting naar Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis
Afbeelding: Ⓒ JoniIsraeli.com

Of je nu je huis gaat verbouwen, duurzamer wilt wonen of zin hebt in een interieur of tuin make-over: bij het realiseren van je woondromen is hulp van experts wel zo fijn. Van 6 t/m 8 maart kun je tijdens de Beurs Eigen Huis al je woondromen uit laten komen. En wij hebben goed nieuws voor je, want Blijtijds heeft een speciale code waarmee je 2 tickets voor de prijs van 1 koopt!

Beurs Eigen Huis

Heb jij zin in een leuk uitje én in wooninspiratie? Jaarbeurs Utrecht staat van vrijdag 6 t/m zondag 8 maart in het teken van Beurs Eigen Huis. Ruim 250 woonexperts helpen jou bij het realiseren van je (duurzame) droomhuis.

Woonbeurs Beurs Eigen Huis
Afbeelding: Ⓒ JoniIsraeli.com

Er zijn experts op het gebied van keukens, badkamers, verbouwen, duurzaam wonen én interieuradvies. Bij de vele stands doe je inspiratie op en kun je advies inwinnen. Bekijk de sfeerimpressie van de beurs voor een voorproefje.

Meer dan 15 gratis lezingen per dag

Naast dat je inspiratie opdoet bij de stands, is er ook een sprekersprogramma met inspirerende presentaties. Er is bijvoorbeeld een presentatie over nieuwe (ver)bouwtrends, de voordelen van een warmtepomp, het verduurzamen van je woning en een hoe creëer je een droominterieur.

Tickets met speciale Blijtijds-korting

Zin gekregen in een bezoek aan Beurs Eigen Huis? Koop dan meteen kaartjes, want met de speciale Bijltijds.nl-kortingscode krijg je 2 tickets voor de prijs van 1! Ga snel naar realiseerjedroomhuis.nl en bestel je tickets met de online kortingscode BLT0320.

BeursEigenHuis Najaar
Afbeelding: Ⓒ JoniIsraeli.com

Lees ook:
3 tips voor een frisse woonkamer