fbpx

3x leuke cursussen om je voor in te schrijven

leuke cursussen

Het nieuwe kalenderjaar is van start en dat betekent dat er door het hele land weer leuke cursussen beginnen. We zijn nooit te oud om te leren, nietwaar? Blijtijds tipt drie leuke cursussen.

Lees ook:
5x dit kun je doen met je vakantiefoto’s

3x leuke cursussen om je voor in te schrijven

cursussen ukelele

1. Indonesisch koken

Ben je dol op een goedgevulde rijsttafel en wil je je kookkunsten uitbreiden? Denk dan eens aan een cursus Indonesisch koken. De keuken staat bekend om zijn veelzijdigheid en verse kruiden. Leer hoe je zelf boemboe maakt of een heerlijke vegetarische rijsttafel en ontdek in een aantal lessen alle geheimen en kneepjes van het vak.

2. Tekenen voor reizigers

Ga je binnenkort op reis? Dan is deze tekenworkshop wellicht iets voor jou. Tekenen kan altijd en overal (zelfs in eigen land) en het zorgt ervoor dat je een omgeving met een andere blik bekijkt. In een aantal lessen leer je op welke manieren je tekenen kunt inzetten om jouw avonturen op reis op een creatieve en persoonlijke manier vast te leggen. De oefeningen worden ondersteund met voorbeelden van werk en werkwijzes van kunstenaars van vroeger en nu.

3. Ukelele voor beginners

Het instrument met de meest vrolijke sound is met stip de ukelele. Het gitaartje is ook nog makkelijk mee te nemen en al voor vijf tientjes aan te schaffen. Zie je jezelf al met een ukelele in de hand? In een beginnerscursus leer je in korte tijd de nodige akkoorden en kun je na een paar weken al een heleboel liedjes spelen.

Lees ook:
4 idee├źn om je vriend(in) mee te verrassen