fbpx

5x dit kun je doen met je (vakantie)foto’s

foto albelli

Wil je die bijzondere reis of die waardevolle familiefoto’s op een mooie manier bewaren? Tover je favoriete momenten om in een prachtig fotoboek of als decoratie aan de wand. Dit zijn onze vijf favorieten.

Lees ook:
Video: Zo maak je eenvoudig je eigen fotoboek

1. Maak een fotoboek

Geen gehannes met lijmpotten of ingewikkelde software: tegenwoordig maak je heel gemakkelijk jouw eigen persoonlijke fotoboek. Ga creatief aan de slag met design, tekst en meer: de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je minder tijd? Laat dan je fotoboek automatisch in enkele minuten samenstellen.

Dit kun je nog meer doen met je foto’s

foto vakantie

2. Aluminium wanddecoratie

Met onze smartphone op zak kunnen we tegenwoordig alle momenten vastleggen. Na iedere belevenis bekijken we onze foto’s en hebben we keuze uit minstens twintig stuks. Meestal is er één foto die er uitspringt en het avontuur samenvat. Hoe bijzonder zou het zijn om deze levensgroot af te drukken? Voor een industriële en moderne wanddecoratie waarvan de kwaliteit lang mooi blijft, kies je voor een foto op aluminium.

3. Maak een verjaardagskalender

Opeens blijft het toilet urenlang bezet omdat er zo’n leuke verjaardagskalender hangt. Het is zomer maar de kalender hangt op december omdat je bezoek het niet kon laten om verder te bladeren. Ja, dat gebeurt er als je zelf een kalender ontwerpt. Voeg de namen van je familie en vrienden toe aan je digitale ontwerp, zodat je hun verjaardagen nooit meer kunt vergeten.

polaroids vakantiefoto's

4. Maak een maandkalender

Wat denk je ervan om jullie gezamenlijke maandplanner in de keuken op te vrolijken met favoriete vakantiefoto’s? Bij iedere maand die je omslaat, kom je weer andere herinneringen tegen. Zo wordt plannen een stuk gemakkelijker. Je kalender start met de maand die jij kiest. Je kunt hem dus het hele jaar door bestellen.

5. Maak een fotoboek met een thema

Ben je op zoek naar één plek waar je alle recepten kunt bewaren? Van de heerlijke huisgemaakte soep van je moeder tot een knipsel uit een oud receptenboek… Maak eenvoudig je eigen kookboek! Gebruik kant-en-klare tekstvakken om je recepten van leuke anekdotes te voorzien, zoals pizza’s bakken met de kinderen of je eerste kookcursus. Hoe gaat jouw eerste kookboek eruitzien? Start hier met je ontwerp!


Bekijk alle fotomogelijkheden op www.albelli.nl

Lees ook:
4 ideeën om je vriend(in) mee te verrassen