fbpx

Video: zo maak je eenvoudig je eigen fotoboek

albelli fotoboek

Zoals je hebt kunnen lezen in Blijtijds Magazine, werd het albelli-fotoboekprogramma getest door Blijtijds-lezeres Mieke Dijkstra. Mieke maakte voor het eerst een digitaal fotoboek op albelli.nl en is erg tevreden met het resultaat.

Lees ook:
5x dit kun je doen met je (vakantie)foto’s

Zo maak je je eigen fotoboek

Wat Mieke kan, kun jij natuurlijk ook! Maak een selectie van je favoriete vakantiefoto’s en ga aan de slag. Voor zowel Apple als voor Windows is een apart fotoboekprogramma ontwikkeld; download de versie die voor jouw computer geschikt is. Voeg je fotoselectie toe aan het fotoboek en schuif net zolang totdat iedere pagina er naar jouw wens uitziet. 

Video: Ⓒ Albelli

Een lay-out naar jouw smaak

De creatieve opties van albelli zijn eindeloos: je kunt een prachtig panorama creëren over twee pagina’s, magische achtergronden kiezen en cliparts en illustraties toevoegen uit de bibliotheek. Heb je minder tijd? Laat dan je fotoboek automatisch in enkele minuten samenstellen.

Wat Mieke kan, kun jij natuurlijk ook! Maak een selectie van je favoriete vakantiefoto’s en ga aan de slag.

Bestel maar!

Is je fotoboek voorzien van een persoonlijke (foto)kaft? Dan ben je klaar voor de laatste stap: bestellen! Als je vandaag een order plaatst, ligt het boek nog binnen vijf werkdagen op de mat. Blader er doorheen en je zult zien dat de kleuren nog helderder zijn dan op je beeldscherm en de kwaliteit van de druk hoogstaand is. Een perfect aandenken om je mooie herinneringen voor altijd te koesteren.

Klik hier voor het starten van je eigen fotoboek