fbpx

Boekentip: Toen ik dood was van Loes den Hollander

Loes den Hollander

‘Liefde komt, liefde gaat. That’s life‘, is de simpele verklaring van de man van Maryan als hij na tien jaar huwelijk wil scheiden. Al snel komt Maryan erachter dat Floris haar verlaten heeft voor een andere vrouw. De spannende thriller ‘Toen ik dood was’ is de 25ste thriller van de bestseller auteur Loes den Hollander.

Lees ook:
Boekentips voor de najaarsdagen

Ook Thaïs en haar man Tony gaan uit elkaar. Hoewel Tony beweert dat er geen ander in het spel is, ontdekt Thaïs dat zij eveneens bedrogen is. Dan verdwijnen beide mannen spoorloos en krijgen Maryan en Thaïs nog een klap te verwerken: het dubbelleven van Floris en Tony gaat verder dan ze gedacht hadden…

Dit vindt onze redactie

Redacteur Anne las het boek

“Zodra ik begon met lezen zat ik direct in het verhaal. Maar dan komen er ineens nog twee verhaallijnen bij, die ik snel oppak. Ik ben benieuwd: waar gaat het verhaal heen? Wat hebben de vrouwen gemeen? In de loop van het verhaal wordt al veel duidelijk.

Liefde en bedrog krijgen meerdere wendingen vanuit verschillende invalshoeken. Langzaam wordt alles duidelijk. Het spannende boek leest snel en makkelijk weg.”

oes den Hollander Toen ik dood was

Lees ook:
Tien boeken die je gelezen moét hebben en nooit las