fbpx

Dit zijn de 3 leukste plekken om te puzzelen

parasol strand

Languit op de bank, in je luie stoel of in bed kun je puzzelen. Heerlijk! Je neemt het puzzelboekje in handformaat overal mee naartoe. De avontuurlijke puzzelaar zoekt dus buitenhuis het bijzondere op. De drie leukste plekken om te puzzelen op een rij! 

Lees ook:
5x gemakkelijke puzzelhacks voor in huis

De 3 leukste plekken om te puzzelen

Als puzzelaar heb je maar geluk; weinig andere takken van sport bieden zoveel flexibiliteit als het gaat om je omgeving. Neem je puzzelboek mee en je kunt jezelf bijna overal neerploffen.

Op vakantie

Je strandbed is toch wel de plek bij uitstek om je puzzelboek tevoorschijn te halen: je lijf kan ontspannen, je hersenen worden uitgedaagd en ondertussen kun je een kleurtje krijgen. Draai de parasol zo dat je ogen niet hoeven te knijpen. Voor ezelsoren of waterspetters op het papier van je puzzelboek hoef je niet bang te zijn: ze zijn meestal maar kort ‘nieuw’. De zandkorrels die je tussen de bladzijden mee naar huis neemt, hebben ook al wat.

Onderweg

Je hoort het vaak genoeg; reistijd is verloren tijd. Maar niet als je een puzzelboek meeneemt! Je vindt alles wat je nodig hebt om de tijd te laten voorbijvliegen: woordzoekers, Zweedse puzzels, doorlopers en filippines. Zo vliegen niet alleen de kilometers om, maar maakt je brein ook meters. Puzzelen is als een sportschool voor je geest. Voor je het weet, ben je aangekomen op je bestemming!

Lekker thuis

Languit, zittend, opgerold, in een kleermaker.. Het kan allemaal op de bank. Ideale posities om te puzzelen. Handig is ook vaak dat de bank in de buurt van de keuken is… Je favoriete (gezonde) snack, thee in de aanslag én de kaarsjes aan: hét recept om een druilerige regendag door te komen.

sudoku puzzel

Puzzelactie!

Het Blijtijds puzzelmagazine is nu extra voordelig voor een lage actieprijs. Een los nummer is €6,95 en een jaarabonnement van 6 nummers is tijdelijk te bestellen voor €19,95. Bekijk het voordeel op www.blijtijdspuzzelen.nl