fbpx

Loop mee met De Alternatieve Vierdaagse

wandelen alternatieve vierdaagse

Keek jij ook elk jaar weer uit naar de Vierdaagsefeesten in Nijmegen? Joelend langs de kant of zwoegend op je wandelschoenen? Dit jaar kun je van 21 t/m 24 juli gratis meedoen met de Alternatieve Vierdaagse, het digitale alternatief van de Vierdaagse. Stippel een wandelroute naar keuze uit in jouw omgeving via de Wandel.nl-app.

Lees ook:
Wandelen: 3x dit is wat een lange wandeling met je doet

vierdaagse wandelen

De Alternatieve Vierdaagse

De Koninklijke Wandel Bond Nederland heeft dit jaar een app ontwikkeld met een speciale routefunctie die in heel Nederland gebruikt kan worden. Niet alleen de 45.000 Vierdaagse-deelnemers kunnen meedoen, maar ook jij en iedereen die dit jaar de uitdaging wilt aangaan. 

Onderweg

Per dag kun je de officiële Vierdaagse-afstand van 30, 40 of 50 km lopen, óf kiezen voor de speciaal voor De Alternatieve Vierdaagse toegevoegde afstanden van 10 of 20 km. Onthoud wel dat rustpunten of medische faciliteiten bij deze looptocht niet zijn inbegrepen. Dus voorzie je zelf van een blarenkit en genoeg energie voor onderweg.

Wandelkilometerboekje

Alles is anders dit jaar! Zelfs het bekende wandelkilomterboekje gaat digitaal. Tijdens het wandelen word je genavigeerd door de app en worden de afgelegde kilometers bijgehouden en opgeslagen. Heb je iedere dag de route uitgelopen? Dan ligt er aan het eind van de rit voor iedere wandelaar een beloning op zich te wachten, een uniek aandenken dat speciaal ontwikkeld is voor deze editie.

Zo doe je mee

Ga jij dit jaar ook de uitdaging aan en doe je mee aan de Alternatieve Vierdaagse? Inschrijven kan hier! De wandelapp houd niet alleen jouw route bij maar biedt ook gratis podcasts, playlists en nog veel meer aan om jou de ultieme wandelbeleving te geven.

Lees ook:
360-graden: virtueel wandelen door de Nederlandse natuur