fbpx

Q&A: Hoe kan ik met een klein budget mijn woning opknappen?

huis opknappen

P.L. Wientjes uit ’s-Hertogenbosch vraagt: Hoe kan ik met een klein budget mijn woning opknappen? Theo-Bert Pot, interieurstylist en expert bij BinnensteBuiten, geeft antwoord.

Lees ook:
Verbouwplannen? Fluitend de verbouwing door met deze tips

Hoe kan ik met een klein budget mijn woning opknappen?

“U kunt uw huidige meubels opknappen. Beschilder bijvoorbeeld een oude stoel of een kastje met krijtverf in een mooie kleur. De poederachtige structuur geeft een mooi effect. Wat ook leuk is: u kunt met een strook dubbelzijdig tape uw lampenkap behangen. Kies bijvoorbeeld voor behang met een leuke illustratie, het ziet er direct heel anders uit. U kunt eigenlijk alles hergebruiken. Koop een liter verf in een mooie kleur en maak een kader op de muur. Of schilder uw deur in een mooie kleur. Maak zelf kussentjes voor op de bank: pak bijvoorbeeld een stukje stof van uw gordijnen of van een oude jurk en ga hiermee aan de slag. Schuiven in huis is ook een leuk idee. Verhang een hanglamp en zet de meubels op een andere plek, het geeft direct het gevoel van een nieuwe inrichting.”

Theo-Bert Pot, interieurstylist en expert bij BinnensteBuiten

Afbeelding: Ⓒ Stijn Ghijsen

Voor meer tips, kijk op www.binnenstebuiten.tv of op Instagram: @theobert_pot.

Heeft u ook een vraag op het gebied van psyche, gezondheid, geld, computers of huis en tuin? Onze experts zitten klaar. Mail naar redactie@blijtijds.nl

Tekst: Lieneke van der Fluit