fbpx

Wat goééééd! Heel veel Chateau Meiland rond kerst op tv

Chateau Meiland kerst

Fans van Chateau Meiland hebben geluk, want rond kerst is er heel veel Chateau Meiland op SBS. Met het einde van het jaar in zicht, bereidt familie Meiland zich voor op de feestdagen. Ze organiseren een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland en het chateau wordt compleet gerestyled in feestelijke kerstglorie.

Lees ook:
Echte kerstboom of kunstkerstboom

Chateau Meiland

Het begint al op 16 december wanneer de Meilandjes aan de voorbereidingen van hun grote kerstdiner beginnen voor familie en vrienden die speciaal naar Frankrijk afreizen, zoals de broer van Martien en zijn gezin, Montana en Dirk. Voor de gelegenheid tovert Martien het hele kasteel om tot een kerstsprookje. Intussen zijn er ook gewoon gasten op het chateau, dus het is druk, druk, druk. 

Als jaarafsluiting is er op 30 december de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma.

Kerst op Chateau Meiland is te zien op maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6.

Lees ook:
5x verrassende weekendjes weg naar Frankrijk