fbpx

Dit zijn de 19 grappigste en gekste vakantieklachten ooit

gekke vakantieklachten strand

Het blijft leuk: grappige en gekke vakantieklachten van reizigers. De Britse krant The Telegraph, Thomas Cook en de ‘Association for British Travel Agents’ verzamelden de meest bizarre vakantieklachten. De ene vakantieklacht is nog gekker – en grappiger – dan de andere. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Op het strand lag te veel zand.”

Lees ook:
Video van de dag: handdoekje leggen bij het zwembad

gekke vakantieklachten koffer

19 gekke vakantieklachten

Je vraagt je af hoe het kan dat vakantiegangers serieus over deze ‘ongemakken’ tijdens hun welverdiende vakantie klagen, maar het blijft erg vermakelijk. Dit zijn de leukste gekke vakantieklachten!

 1. “We boekten een excursie naar een waterpark, maar niemand had ons verteld dat we onze zwemspullen mee moesten nemen.”
 2. “Op het strand lag te veel zand.”
 3. “Niemand vertelde ons dat er vissen in de zee zwommen. Onze kinderen waren doodsbang.”
 4. “Het duurde 9 uur om van Jamaica naar Engeland te vliegen terwijl Amerikanen er maar 3 uur over deden. Dat is niet eerlijk.”
 5. “We hadden een kamer met twee aparte bedden geboekt, maar kregen een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ik stel u dus aansprakelijk voor de zwangerschap van mijn vrouw.”
 6. “Mijn kleding is verpest door het vele transpireren tijdens mijn vakantie. De touroperator had toch vooraf moeten melden dat het zo warm is in Portugal?”
 7. “Ik kocht voor vijf euro een Ray-Ban zonnebril. Nu blijkt dat ‘ie nep is!”
 8. “Er waren te veel zwarte koffers op de bagageband. Hierdoor kon ik mijn eigen zwarte koffer niet terugvinden.”
 9. “We gingen op vakantie naar Spanje en hadden een probleem met de taxichauffeurs. Ze waren allemaal Spaans!”
 10. “Het is ontzettend lui van de lokale supermarkt om tussen de middag te sluiten. Ik moet vaak tijdens de siësta wat kopen, dit zou verboden moeten worden.”
 11. “Er was geen eiersnijder in het volledig uitgeruste appartement.”
 12. “Er werd ons niet verteld dat we de boot moesten nemen van het ene naar het andere eiland.”
 13. “Het is de taak van de touroperator ons vooraf te vertellen dat er luidruchtige, onhandelbare gasten zijn.”
 14. “Topless zonnen op het strand zou verboden moeten worden. Mijn man, die gewoon wilde relaxen, vond het een vervelende afleiding.”
 15. “Ik ben gebeten door een mug, niemand heeft mij ooit verteld dat ze kunnen bijten.”
 16. “Ze zouden in de brochures moeten vermelden dat ze bij lokale supermarkten geen normale koekjes verkopen, maar alleen vreemde.”
 17. “Tijdens mij vakantie in Goa in India serveerden ze in ieder restaurant curry. Ik houd helemaal niet van pittig eten.”
 18. “Jullie brochure laat wit zand zien, maar het was meer aan de gele kant.”
 19. “Aan de binnenkant van onze deur hing een kaartje: ‘Do not disturb’. We dachten dat we de kamer niet uit mochten van het hotelpersoneel. We snapten niet waarom, want wanneer we naar buiten keken, was het erg druk rond het zwembad. Toen mijn man zich toch naar de receptie durfde begeven, deden ze alsof ze niet begrepen waar we het over hadden. De volgende dagen hebben we het ‘verbod’ genegeerd en zijn we toch uit onze kamer gekomen. Kan u ons misschien uitleggen wat hier de bedoeling van was?”
gekke vakantieklachten route

Wat is de grappigste vakantieklacht die jij ooit hebt gehoord? Laat het weten op Facebook!

Lees ook:
Handige inpaktips voor de vakantie