fbpx

Gratis geluk bij jou om de hoek vind je hier

gratis geluk

In tijden als deze lijken veel dingen niet meer zo vanzelfsprekend als ze waren. Reizen naar verre bestemmingen, flaneren op een bruiloft waar je al een tijd naar uitkeek. Niet alles kan en mag meer zomaar. Anderzijds zorgt dit ervoor dat we op sommige momenten juist meer genieten van de kleine dingen in het leven. Zo lijkt geluk ineens niet heel ver weg te zijn. Nee, gratis geluk ligt ook bij jou om de hoek…

Lees ook:
Reiswijzer: in welke landen ben je deze zomer welkom?

Gratis geluk in jouw omgeving

Heb jij jezelf wel eens verwend met een ochtendwandeling? In alle rust al wandelend het geluid van vogeltjes in je opnemen en genieten van de pracht van de natuur. Even een momentje voor jezelf! In een omgeving waar je misschien nog nooit eerder bent geweest, terwijl het zo in de buurt ligt. Als je je hier aan over durft te geven, ervaar je zelf dat gratis geluk bij jou om de hoek ligt. 

Pluk je eigen fruit

Liefhebbers van fruit kunnen zich uren vermaken met het plukken van hun eigen fruit. Bij een fruitteler bij jou in de buurt. Hier kun je vaak niet alleen verse fruitsoorten plukken, maar misschien ook wel mooie bloemen. Even afhankelijk van de boer die bij jou in de omgeving gewassen teelt. Niets is zo lekker als in de buitenlucht bezig zijn! En als je dan ook nog eens naar huis gaat met een handjevol mooi en vers fruit en groenten, dan zit geluk ‘m in de kleine dingen.

Laat je overrompelen door kleur en geur

Oftewel: maak eens een wandeling langs één van de vele bollenvelden in ons land. Je zult je verbazen over de prachtige bloemen in allerlei kleuren en geuren. Bovendien is dit een mooi moment om het perfecte plaatje te schieten. Mocht je nog eens een leuke foto van jezelf willen hebben. Bij voorkeur raden wij je aan om een rustig moment uit te kiezen. Wat vroeger in de morgen of doordeweeks, het is namelijk bij vlagen al wat drukker geweest. Iets wat we uiteraard in deze tijd willen voorkomen.

gratis geluk

Bekijk je stad of dorp eens met een andere blik

Je vergeet soms wel eens hoe mooi de plek is waar je dagelijks verblijft. Concentreer je eens op hetgeen dat zich boven je hoofd bevindt: de prachtige gevels en bijzondere benamingen van gebouwen. Maar ook op het straatbeeld, wat valt je op? Zijn dat de bijzondere tegels, de authentieke bouw of juist de moderne uitstraling. 

Lees ook:
De paden op! 5 wandelroutes