fbpx

5x cadeautips voor de decembermaand

Cadeautip Luxe Televizier-Ring giftbox

Sinterklaas en Kerst aan een grote tafel vol gezelligheid wordt misschien een ander verhaal. Maar een waardevol cadeau kan iedereen dit jaar wel gebruiken. Deze cadeautips kun je allemaal online aanschaffen en versturen en zijn leuk voor zowel man als vrouw. Fijne feestdagen!

Lees ook:
5 inpaktips om je cadeau mooi in te pakken

Cadeautips voor de decembermaand

1. Het boek ’Kleed jezelf gelukkig’ van Manon Meijers

Weet jij vrijwel iedere ochtend niet wat je moet aantrekken terwijl je kledingkast uitpuilt? Dan is deze bijbel van Manon Meijers iets voor jou of jouw getrokken lootje. Manon ontdekte dat hetgeen wat we leren over kleding en ons uiterlijk helemaal niet klopt. Hierdoor blijven we worstelen voor die kast en voor de spiegel. Daarom laat Manon in haar boek ‘Kleed je gelukkig’ zien wat de kracht van kleding is en waarom het zo belangrijk is om je kleding nooit te onderschatten. Ze gaat je helpen om jouw eigen stijl te vinden. Zonder dat je daarvoor weekenden moodboards hoeft te plakken!

2. Geurwolkje aroma diffuser 

Ervaar jij in je huis of werkplek vaak een droge lucht en alle daarbij behorende narigheden? Dit kun je voorkomen met de aanschaf van deze aroma diffuser van Geurwolkje: een luchtbevochtiger, geurverspreider én nachtlampje in één. Het minimalistische ontwerp van deze diffuser zorgt ervoor dat hij opvalt in het interieur, maar ook mooi blendt met de warme sfeer van de andere houten meubelen in je kamer.

3. Verwarmbare lama knuffel

Heb je in de winter vaak last van koude voeten en handen? Deze lama houdt je gezelschap en brengt je op temperatuur. De knuffel is gevuld met graan en lavendel en kun je opwarmen in de magnetron. Een perfect cadeau voor koukleumen op de bank!

4. Schaakspel van Printworks

Een bordspel dat een keer níet in de hoek van je woonkamer verstoft hoeft te raken, is dit schaakspel waar Printworks een moderne draai aan heeft gegeven. Het bordspel met klassiek houten speelstukken is bedoeld om op te spelen, maar is zo mooi vormgegeven dat het ook als accessoire op je koffietafel neergezet kan worden. Schaakmat!

5. ‘Meater’ vlees thermometer 

Via je smartphone zien wanneer het vlees op de BBQ klaar is? Daar konden we een tijdje terug alleen nog van dromen. Met de Meater draadloze thermometer is dit nu werkelijkheid en maak je indruk op je gasten! De thermometer kan verbinding maken met Bluetooth en WIFI en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Jouw biefstukjes gaan nooit meer overgaar van de bakplaat af.

Lees ook:
Echte kerstboom of kunstkerstboom?