fbpx

5x leuke bordspellen om te spelen

bordspellen

Wat doe je ’s avonds of ’s weekends nu we veel meer thuis zitten? Juist, bordspellen spelen! Heb jij er weleens aan gedacht om deze spellen weer van zolder te toveren ? 

Lees ook:
5 tips voor een voorjaarsschoonmaak

Monopoly bordspellen

Je hebt vast en zeker weleens gespeeld: een potje Monopoly. Het spel waar je zoveel mogelijk straten kunt opkopen om geld te verdienen. Wist je er tegenwoordig ook een nieuwe versie is: Mevrouw Monopoly? Dit is het eerste spel waarbij vrouwen meer verdienen dan mannen. In deze versie van het spel verzamel je uitvindingen die zonder vrouwen niet zouden bestaan. Chocolate chip cookies bedacht door een vrouw. Het brein achter wifi? Wederom een vrouw. Laat je verrassen door nog veel meer leuke uitvindingen.

Boer zoekt Vrouw 

Ben jij groots liefhebber van het tv-programma Boer zoekt Vrouw? Dan is dit bordspel echt iets voor jou. Gebaseerd op het succesvolle tv-programma ga jij in het bordspel Boer zoekt Vrouw in de rol van boer of boerin zelf op zoek naar een man of een vrouw. Tijdens het spel ga je net als in het gelijknamige tv-programma speeddaten en logeren op de boerderij. Je speelt alle uitdagingen uit het programma.

Potje Mens Erger Je Niet

Wat dacht je van een ouderwets spelletje Mens Erger Je Niet! Dit spel valt misschien nog wel onder je unieke collectie: ‘spellen van zolder’. Even niet nadenken, maar gewoon dobbelen en spelen. Hapjes op tafel en jullie avondje bordspellen spelen kan van start. Een heerlijk spel om de tijd thuis door te komen. 

bordspellen

Wie is de Mol

Ben jij de afgelopen tijd in de ban geweest van het spraakmakende tv-programma ‘Wie is de Mol?’ Nu we eindelijk weten dat mol Rob ons al die tijd te grazen heeft genomen, wordt het tijd dat jij de uitdaging aangaat met het bordspel. Je kent nu de trucs, die kun je wellicht zelf toepassen. Of lukt het jou om juist de mol te achterhalen?

30 Seconds bordspellen

Heb jij zin in wat meer actie? Bordspellen die wat fanatieker zijn? En competitie? Waag je dan aan het gezelschapsspel 30 Seconds. In teams probeer je zo snel mogelijk de vijf begrippen op het kaartje te omschrijven. Hoe meer jullie goed raden, hoe sneller je de finish bereikt. Spanning gegarandeerd!

Lees ook:
In quarantaine? Met deze 8 tips heb je altijd wat te doen