fbpx

Boekentip: Eén minuut voor middernacht van David Baldacci

boek thriller

FBI-agente Atlee Pine komt, tijdens de zoektocht naar de ontvoerder van haar zusje, een seriemoordernaar op het spoor. Ze komt er al snel achter dat het in een dorpsgemeenschap vol geheimen soms beter is om het verleden te laten rusten. Deze spannende thriller ‘Eén minuut voor middernacht’ is het tweede boek van David Baldacci waar Atlee Pine een hoofdrol speelt.

Lees ook:
Tien boeken die je gelezen moet hebben

Een flink aantal jaren na de dood van haar tweelingzusje Mercy, zoekt Atlee nog steeds wanhopig naar antwoorden en aanwijzingen die te maken kunnen hebben met de traumatische nacht. Totdat op een dag al haar opgekropte woede en frustratie een uitweg vinden. Ze kan zichzelf tijdens een arrestatie niet langer in de hand houden en mishandelt een verdachte. Gedwongen doet de FBI-agente een stap terug en lijkt ze er goed aan te doen om terug te keren naar haar geboortedorp Andersonville, Georgia, het dorp waar ze is opgegroeid.

Dit vindt onze redactie

Redacteur Anne las het boek:

“Ik vind het ontroerend en tegelijkertijd inspirerend wat de dood van haar tweelingzus met Atlee Pine doet. Interessant om te zien hoe de FBI-agente de verschillende personages één voor één ontrafelt. Het boek leest makkelijk weg en ik kan maar niet stoppen, zodra ik aan een bladzijde begin. Als er een deel 3 komt, ga ik deze meteen lezen. Ik kan niet wachten.”

Wil jij het boek kopen? Dat kan hier.

een minuut voor middernacht

Lees ook:
5 boeken voor grijze dagen