fbpx

Deze BN’ers maken kans op de Gouden Televizier-Ring 

Televizier-ring
Afbeelding: Ⓒ Televizier

Aanstaande woensdag 9 oktober regent het weer prijzen in televisieland. Dan vindt het 54e Gouden Televisier-Ring Gala plaats. Ook dit jaar hebben we massaal gestemd op onze favoriete TV-programma’s, acteurs, presentators en andere talenten.

Lees ook
Alleen eten? 7 tips om er een feestje van te maken

Genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring

Al maanden werd er gelobbyd voor stemmen en voerde men de spanning op. Wordt het Chateau Meiland, Expeditie Robinson of  het programma Beste Zangers die de felbegeerde ring dit jaar om z’n spreekwoordelijke vinger mag schuiven? Het publiek – en jij dus ook!- mag tíjdens de live-show haar stem uitbrengen op de winnaar van deze ultieme prijs, die later op de avond bekendgemaakt wordt.

De prijsuitreiking is te volgen via de live-uitzending met rodelopershow en gala. Zorg dus dat je om 20:30 uur voor de buis zit en kijkt naar NPO1.

Gouden Televizier Ring

Omdat overzichten altijd goed zijn zetten wij alle genomineerden van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing nog eens op een rij:

Gouden Televizier-Ring
Deze strijd gaat tussen Chateau Meiland, Expeditie Robinson en Beste Zangers.

Zilveren Ster Presentator
André van Duin, Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens zijn in de running voor een Televizier-ster Presentator. Chantal Janzen, Eva Jinek en Floortje Dessing strijden om de Televizier-ster Presentatrice.

Televizier-Ster Acteur/Actrice
Dit is een strijd onder vrouwen geworden! Genomineerd zijn Chantal Janzen, Elise Schaap, Ilse Warringa.

Televizier Ster Talent
Genomineerd voor de Televizier-Ster Talent zijn Frank & Rogier, Nienke Plas en Holly Mae Brood.

De Televizier-Ster Online Videoserie
Een nieuwe categorie die dit jaar is toegevoegd om ook de makers van online programma’s te eren. Genomineerd zijn: Shitty Diary (Nienke Plas), Jachtseizoen (StukTV) en Boos (#boos BNN/Vara)

Digital Impact Award
Speciaal voor tv-makers die met hun programma een beetje meer bieden aan de kijker. Genomineerd zijn Boer zoekt vrouw, Expeditie Robinson en Heel Holland bakt.

Televizier-Ster Jeugd
In deze categorie zijn Kinderen voor Kinderen, Zappsport en CupCakeCup genomineerd.

Heb jij je televisieavondje al gepland staan om mooie jurken te kijken én een stem uit te brengen?

Lees ook
Zes podcasts om mee te ontspannen