fbpx

Guidinc.nl: de nieuwe online keuzehulp voor films en series

Heb je je favoriete serie helemaal uitgekeken? Dan begin je toch aan een nieuwe! Maar wat moet je kijken? Via streamingsdiensten als Netflix of videoland is er zoveel moois te zien dat je haast niet kan kiezen. Oplossing: Guidinc.nl, de nieuwe gids die alle inspirerende nieuwkomers en andere aanraders voor je verzameld op één plek. 

Lees ook:
6 podcasts om mee te ontspannen

Hoofdredacteur Jeroen de Goeij van Guidinc.nl

“In een tijd dat er steeds meer video-ondemanddiensten verschijnen en de gewone kijker het spoor kwijtraakt is Guidinc.nl het perfecte startpunt voor je volgende film of serie. Laat je verrassen door je eigen smaak.”
guidinc gids

Hoe werkt Guidinc.?

De video-ondemanddiensten draaien overuren, nu we zoveel thuis zitten. Door onszelf te verliezen in een serie of film, vergeten we even wat er in de wereld aan de hand is. Maar hoe kom je nu aan die ene kijktip die je echt helemaal meesleept? Aanbevelingen van vrienden en familie zijn er genoeg. Iedereen heeft wel een tip, een film die je écht moet kijken, een serie die je niet mág missen. Het is goedbedoeld, maar kennen ze jouw smaak wel? En weten ze echt wat er speelt? Voor dit soort first world problems is daar guidinc.nl, een soort hulplijn die je helpt bij het maken van de beste filmkeuze. De belangrijkste streamingsdiensten in Nederland, waaronder Netflix, Videoland, Disney+ en Pathé Thuis staan bij elkaar en er is een handige filtertool om snel een serie of een film te vinden.

Lees ook:
Aan de slag met Pinterest