fbpx

Jij ziet er goed uit! 5x jonger op het eerste gezicht

jonger tips

We kunnen gaan zitten balen dat we ouder worden én er ouder uit gaan zien; maar we kunnen het ook omdraaien. Beschouw de ouderdom als een rijkdom. Deze simpele trucs maken je jonger en stralender op het eerste gezicht.

Lees ook:
6 groenten die goed zijn voor je huid

Jonger op het eerste gezicht

jonger gezicht

1. Vind je eigen stijl

Stap af van het idee dat je de laatste trends moet volgen om bij de tijd te zijn, maar vind de stijl die bij je past! Zo voorkom je dat je elk seizoen een nieuwe garderobe moet aanschaffen. Wil je toch de mode volgen, doe dat dan met accessoires. Pssst… Dé accessoire van het seizoen: espadrilles, sandalen met touwzool.

2. Koop duurzaam

Let op met koopjes en spotgoedkope kleding. Het is slecht voor het milieu en de makers erachter worden vaak slecht betaald. Aan de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm is vaak minder aandacht gegeven, waardoor het allemaal net wat minder mooi om je lichaam valt en minder stijlvol oogt. Duurzame kleding, slow fashion, gaat langer mee en is dus uiteindelijk voordeliger voor de portemonnee.

3. Show that body

Durf je lijf te laten zien. Ook als je iets voller bent. Wees trots op je prachtige lichaam en verhul die ronde vormen niet te veel. Een goede basis begint bij passende lingerie: investeer in een beha waar je borsten mooi in liggen en ondergoed waarmee je die ene buikrol kunt verpakken.

4. Kies de juiste make-up

Laat je ogen maar sprankelen. Kies hierbij voor make-up op crèmebasis. Poederachtige oog make-up gaat sneller in je plooien zitten. Houd je lippen natuurlijk want glimmers of lippenstift in felle kleuren maken vaak oud; hiermee benadruk je juist de fijne lijntjes en rimpeltjes. 

5. Smeer je in 

Voed je lichaam na het douchen met een lekkere geurende lotion of spray voor je huid. Dit zorgt niet alleen voor en goede conditie van je huid maar ook dat deze vermengt met je lichaamsgeur, zodat je altijd fris en fruitig voor de dag komt. 

Lees ook:
Het geheim van gezond oud worden + 10 tips