fbpx

Kijktips voor het weekend: de 5 leukste films en series

kijktips guidinc

Altijd keuzestress bij het uitzoeken van een film of serie? Vanaf nu helpt Blijtijds je iedere week met de leukste kijktips van het moment! Welke uit het rijtje ga jij van het weekend kijken?

Lees ook:
Guidinc.nl: nieuwe online keuzehulp voor films en series

Tips voor leuke films en series

guidinc series

The Sinner (seizoen 3) – serie op Netflix

Wat begon als een miniserie en uitgroeide tot een dramahit van drie seizoenen: ‘The Sinner’, waarin doodnormale mensen veranderen in brute moordenaars. In het derde seizoen is de spanning weer te snijden, met een op het eerste gezicht knappe, charmante en betrokken leraar. Hij is getrouwd met een lieve vrouw en ieder moment kan zijn zoontje geboren worden. Alles is perfect. Totdat zijn oude vriend Nick opeens voor de deur staat. Vanaf dat moment gaat alles fout.

Dads – documentaire op Apple TV+

In deze humorvolle maar bloedserieuze documentaire bieden zes vaders van over de hele wereld een kijkje in het hedendaagse ouderschap. Bryce Dallas Howard, dochter van filmmaker en acteur Ron Howard, probeert te ontdekken wat de moderne betekenis van een vader is. Aan de hand van interviews en zelfgefilmde video’s krijg je meer inzicht in de vader-kind-relatie van bekende sterren, maar ook hoe dit wordt beleefd in andere landen zoals Brazilië en Japan.

La La Land – film op Netflix en Videoland

Zonder schaamte laat ‘La La Land’ zich een feelgood-musical noemen en krijgt elk denkbaar cliché een verfrissende, nieuwe twist. De film vertelt het verhaal van Mia die ervan droomt om actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt hen samen. Maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het leven in Hollywood?

The Politician (seizoen 2) – serie op Netflix

Wie smult van satire, moet beslist ‘The Politician’, van de makers van Glee, aan zijn lijstje toevoegen. In de achtdelige serie weet de rijke Payton van kinds af aan al dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school. Zelfs op jonge leeftijd deinst Payton er niet voor terug om valse en doortrapte methodes te gebruiken om zijn doel te bereiken.

Of zoek een andere leuke serie of film uit op Guidinc.nl

Lees ook:
Kijktips voor het weekend: de 5 leukste films en series