fbpx

Koopjes scoren doe je op déze dagen

korting

De tijd van korting is aangebroken! Eind deze week is het Black Friday en de maandag erop Cyber Monday. Bekijk wanneer jij het beste jouw kleding of decembercadeautjes met korting kunt kopen.

Lees ook:
Kortingen en tips voor 65-plussers

Korting: welke dag hebben ze er nú weer voor bedacht?

Eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen of het lijkt voor (web)winkels een reden te zijn om met korting te gaan strooien. Met de decembermaand in aantocht is het daarom best fijn om te weten op welke dagen jij met korting kleding, cosmetica en andere lifestyle producten koopt. 

3x korting scoren

1. Black Friday: korting op 29 november

Black Friday komt uit Amerika. Misschien ken je het wel van de filmpjes die viral gingen? Op de eerste vrijdag na Thanksgiving is dan in feite de aftrap van het kerstseizoen. Werknemers zijn vrij en gaan als een malle de steden in om in te kopen voor de feestdagen. Met korting! In Nederland is de traditie overgenomen in 2015. Zo’n beetje alle webshops doen eraan mee en ook veel ‘stenen winkels’ geven deze dag korting. 

korting gifts

2. Cybermonday: korting op 2 december

Black Friday gemist? Geen probleem, dachten de Amerikanen. Zij zetten het kortingsfesttijn gewoon door maar dan enkel online. Wij Nederlanders doen er gewoon aan mee. Verschil met Black Friday is dus dat je op Cybermonday alleen online koopjes vindt en niet meer in de echte winkels. 

3. Najaarsuitverkoop

Ben je nog niet uitgewinkeld na al deze dagen, dan staat de grote seizoensuitverkoop nog voor de deur. Hoewel veel winkels ook aan ‘mid-season sale’ doen is de echte uitverkoop ongeveer vanaf half december.

Lees ook:
De do’s en dont’s van winkelen in de uitverkoop