fbpx

Krijg wat je wil dankzij de wet van aantrekkingskracht

de wet van aantrekkingskracht

‘Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden.’ Deze uitspraak ken je vast. Het betekent dat je uitdraagt wat je ook wil ontvangen, en dat is precies de essentie van de wet van aantrekkingskracht. Lees hier hoe jij je leven nog meer naar jouw hand kan zetten middels deze ‘wet’.

Lees ook:
Wat doet de volle maan met ons?

De wet van aantrekkingskracht: alles is energie

Het uitgangspunt van de wet van aantrekkingskracht is dat je op enig moment ontvangt uit je omgeving wat je eerder zelf (onbewust) hebt uitgezonden. Een voorbeeld: kijk jij vaak boos? Grote kans dat mensen jou niet toelachen op straat.

De wet van aantrekkingskracht heeft alles te maken met energie. In de wetenschap is men het eens dat alles energie is en dat iedere energie een unieke trilling heeft die meetbaar is. De wet van resonantie leert ons dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken. Je kent vast die filmpjes waarin iemand zo hoog zingt dat een glas breekt. Ook dit heeft alles met trilling te maken.

Een optelsom

Nu dit principe helder is, snap je waarschijnlijk dat ook gedachten, emoties, woorden en beweging allemaal een eigen trillingsfrequentie hebben. Dat betekent dat alles wat je uitzendt resoneert met gelijksoortige emoties of woorden in je omgeving. En die trek je aan.. Samengevat: hoe jij je nu voelt, is de optelsom van jouw eigen woorden, gedachten en emoties uit het verleden. Die heb je onbewust naar je toegetrokken. 

de wet van aantrekkingskracht 1

Werkt het bij iedereen?

Het klinkt misschien zweverig maar zoals aangegeven is zelfs de wetenschap het er over eens dat de wet van aantrekkingskracht altijd werkt. Hij kent hetzelfde principe als de wet van zwaartekracht. De wet van aantrekkingskracht kan dus ook niet níet werken.  Deze wet  werkt bij iedereen en hij werkt twee kanten op: positief en negatief. Het leuke nieuws is dat je dit door middel van gedachtenkracht dus kunt beïnvloeden. 

Zo krijg je wat je wenst

Krijgen wat je wenst klinkt te mooi om waar te zijn. Oefen er eens mee. Nu je weet dat je iets aantrekt waar je volledig ‘ja’ tegen zegt trek je dat aan. Wanneer je iets ervaart wat je niet wil, het wegdrukt en negeert trek je dát aan. Daarom mag je je bewust worden van wat je uitzendt en manifesteren (neerzetten) wat je graag wil bereiken. Over manifesteren bestaan veel boeken en filmpjes. Hier lees je in een stappenplan hoe je de wet van aantrekkingskracht voor jou kan laten werken. 

Lees ook:
Een hoofd vol gedachten: schrijf ze van je af