fbpx

Zo koop je een Valentijnscadeau op iemands karakter

valentijnscadeau

Een bos rode rozen. Chocolaatjes. Een fles champagne. Het zijn de standaard cadeaus waarmee je je geliefde op een dag als Valentijn verrast. Maar hoe leuk is het als jij dit jaar eens écht origineel voor de dag komt? Met een cadeau dat niet in lijn der verwachting ligt. Een cadeau dat opvalt. Kies een Valentijnscadeau op iemands karakter. 

Lees ook:
Krijg wat je wil dankzij de wet van aantrekkingskracht

Een Valentijnscadeau op iemands karakter

valentijnscadeau

Waar houd je partner nu écht van?

Voor een geliefde geldt in het algemeen: denk out of the box. Staan bij jullie thuis met regelmaat de lekkerste gerechten op tafel omdat je partner helemaal weg is van koken? Logisch dat jij je partner in dit thema wil verrassen. Met een kookboek of een handige schaal voor in de keuken. Leuk, maar heel origineel ben je niet… Wat dacht je van een kookworkshop: even weg uit jullie vertrouwde omgeving, maar koken bij een andere kok. In een andere keuken. Wedden dat jullie na afloop een mooi ervaring rijker zijn! 

Jullie elkaar door en door 

Zijn jullie al langer bij elkaar, maar nog steeds even attent met Valentijn? Chapeau! Toch geldt: elkaar verrassen is één, maar elkaar ‘origineel verrassen’ is twee. Vooral dat laatste is een stuk lastiger als je elkaar door en door kent. Hoe langer je elkaar kent, hoe meer je het gevoel hebt dat je op elkaar lijkt en hoe groter de kans dat jullie wensen hetzelfde zijn. Vraag jezelf eens hardop af: waarom wil je diegene verrassen? Waar word je geliefde nu écht blij van? Ben je echt origineel met een cadeau dat je nog nooit eerder hebt gegeven? Ga na of jij je geliefde op basis van het karakter kan verrassen met een origineel Valentijnscadeau!

Jullie zitten nog op een grote roze wolk

Dan sta je er een stuk makkelijk voor: het uitzoeken van een cadeau doe je vrijwel altijd goed. Je hebt nog geen hoge verwachtingen van elkaar. Met liefde doe je wat extra moeite. En doordat je nog in die ontdekkingsfase zit, let je extra goed op elkaar en weet je waar je de ander mee kunt verrassen. Kortom: volg je gevoel, dan kan er weinig misgaan! 

Lees ook:
5 inpaktips om je cadeau mooi in te pakken