fbpx

Zo tover je je tuin om tot vakantieparadijs

tuin vakantieparadijs

Een verre vakantie zit er dit jaar misschien wel niet in. Maar je hoeft niet ver weg voor een vakantiegevoel. Met deze tips tover je je tuin om tot vakantieparadijs. Viva los achtertuinos!

Lees ook:
Schoonmaaktip: zo maak je je tuintegels schoon

Zo tover je je tuin om tot vakantieparadijs

drankjes tuin

Maak een comfortabel terras 

Niets is zo fijn als op een zwoele zomeravond uren tafelen in de buitenlucht. En dat wordt nog fijner met een comfortabel terras. Richt je terras in zoals je de woonkamer zou inrichten. Combineer een fijne loungebank met verschillende bijzettafels, relaxstoelen, mooie kussens, een tuinkleed en sfeerverlichting. Let er wel op dat deze meubels en accessoires geschikt zijn voor buiten.

Haal de keuken naar buiten

Als de zomerse temperaturen van afgelopen weken doorzetten, kunnen we gemakkelijk buiten leven alsof je binnen bent. Schaf een houtskool barbecue aan, of haal het gasstel (skottelbraai) dat je altijd meenam naar de camping van zolder. Hey en, op de camping waren de rollen toch ook omgedraaid? Dus vrouwen, die voetjes omhoog. Mannen, braaien maar!

Leg campingspellen binnen handbereik

Tover een gedeelte van de tuin om tot speelgrond en waan je weer even op de camping. Je kan haast het Gardameer nog ruiken, als je die badmintonrackets uitpakt. Daag je (klein)kinderen uit voor een potje mikado of kubb. Of maak je eigen jeu-de-boulesbaan! 

Goede reis!

Lees ook:
Dit is waarom Nederland zo’n leuk vakantieland is