fbpx

Video van de dag: de leukste variaties op de video ‘handdoekje leggen’

Het is zomervakantie en dat betekent ook dat de leukste video’s van vakantiegangers opduiken. We delen drie grappige video’s met je! In de eerste video zie je hoe lastig het uitklappen van een klapstoel kan zijn, in de tweede video zie je mensen rennen voor een ligbedje op Tenerife en in de laatste video zijn alle ligstoelen bij het zwembad ruim voor openingstijd voorzien van een handdoek…

Lees ook:
Handdoekje leggen bij het zwembad

De leukste variaties op de video ‘handdoekje leggen’

Nadat we de video met jullie deelden waarin je hotelgasten als een gek ziet rennen naar het ligbed aan het zwembad om als eerste hun handdoek neer te leggen, tipte iemand de video met het uitklappen van een klapstoel. Ook vonden we nog twee grappige zwembadvideo’s die je niet mag missen.

Video: strandstoel uitklappen blijft lastig

In de video zie je hoe een vrouw een strandstoel probeert uit te klappen, maar er moeite mee heeft. De man die erbij staat, kijkt er rustig naar en schiet haar niet te hulp. Als het haar eindelijk gelukt is de stoel uit te klappen, kan ze gaan zitten. En dan…

Video: rennen voor een ligbed bij het zwembad

Kun je het je voorstellen dat je lekker op vakantie bent en heerlijk uit kunt slapen, maar toch liever vroeg uit de veren gaat om in de startblokken te staan om als eerste een ligbed bij het zwembad te bemachtigen? Deze mensen op Tenerife wel!

Video: om 8.45 uur zijn alle bedjes bij het zwembad bezet

Ook in Toscane kunnen de ‘handdoekje leggers’ er wat van. Op de camping in deze video zie dat het zwembad om 9.00 uur opent, maar om 8.45 uur zijn alle ligbedden bij het zwembad al bezet.

Welke video is jouw favoriet? Laat het weten op Facebook.

Lees ook:
Slim je koffer pakken: zo doe je dat