fbpx

4 tips voor reuring in de stille zomer

reuring

Nu de huidige maatregelen langzaamaan versoepelen, hebben we weer iets meer bewegingsvrijheid terug. Fijn! Toch staat ons een stille zomer te wachten. Anders dan we gewend zijn. Grote evenementen en festivals zijn deze zomer nog niet toegestaan. Ben jij een bourgondiër die deze gezelligheid het meeste mist? Dan geven wij 4 tips voor reuring in een stille zomer.

Lees ook:
Niet naar het buitenland? Ervaar het vakantiegevoel dicht bij huis

1. Doe mee met een sportactiviteit in het park

Jezelf inspannen samen met een groep mensen op afstand mag! En dat maakt dat de meeste parken zich vullen met bootcampclubs, yogagroepjes, boxfanaten. Maar dat niet alleen, een park nodigt ook hardlopers, wandelaars en hondenuitlaters uit. Dat maakt dat het park een steeds fijnere plek is om op zoek te gaan naar reuring. Zeker als je zelf meedoet aan een sportactiviteit zul je merken dat je de stilte voor even onderbreekt. Je kunt hier fijn mensen kijken en je bent er even tussenuit. Win-win dus!

2. Plof neer op het terras

Hé, we mogen het terras weer op! Voor velen is dit het fijnste nieuws in tijden. Bijkletsen met vrienden onder het genot van een verfrissend drankje. Terwijl je heerlijk mensen kunt kijken. Mensen waarover altijd iets te kletsen is. Kortom: ben je op zoek naar reuring, plof dan zeker deze zomer weer op het terras neer. Het is anders dan je gewend bent. Maar ga je meerdere keren dan weet je straks niet beter.

reuring

3. Organiseer een uitje op 1,5 meter afstand

Er zijn zat dingen die je prima op 1,5 meter afstand van elkaar kunt doen. Wat dacht je van een rondje wandelen in een mooie omgeving. Spreek met vrienden of vriendinnen af en organiseer een leuke groepsactiviteit op afstand. Als je eenmaal bezig bent, is die stille zomer in no time verleden tijd!

4. Tijd voor… vakantie in eigen land

De maatregelen waren nog niet versoepeld of vakantie in eigen land bleek een hot item. Een zomer zonder vakantie bleek voor velen een slecht idee… dus werden vakantieplekken overladen met reserveringen. Drie keer raden waar je deze zomer dus wel de reuring kunt opzoeken? Tijdens een vakantie in eigen land. Al ga je er zomaar een paar dagen tussenuit; je kunt er genieten van een hoop mensen om je heen. Op een veilige afstand!

Lees ook:
De anderhalve meter samenleving: 5x het nieuwe normaal