fbpx

Lees verder – Blijtijds Magazine

Cover Blijtijds herfst

U heeft in de herfsteditie van Blijtijds Magazine een hoop kunnen lezen. We zijn erg benieuwd wat u van het magazine vindt, u kunt uw mening achterlaten via: blijtijds.nl/mening. U maakt dan kans op een VVV-cadeaukaart t.w.v. € 30,-.

Speciaal voor u hebben wij ook online een aantal artikelen klaarstaan. Via deze linkjes komt u op het juiste artikel terecht. Veel leesplezier!

Lees verder vanuit het Magazine

Kaasfabriek

Win het boek de Kaasfabriek van Simone van der Vlugt

Op de boekenpagina heeft u kunnen lezen over de Kaasfabriek. Hier kunt u meedoen aan de winactie.

Herfstuitjes

We hebben allerlei leuke uitjes verzameld in Blijtijds Magazine. Lees ook eens het artikel 5 gratis uitjes met kleinkinderen. En wellicht vindt u dit artikel ook interessant: Kortingen en tips voor 65-plussers.

Puzzel & Win: VVV-cadeaukaarten

Heeft u de kruiswoordpuzzel uit Blijtijds Magazine opgelost? De oplossing geeft u door via blijtijds.nl/prijspuzzel, op deze manier maakt u kans op 1 van de 10 VVV-cadeaukaarten ter waarde van € 20,-. Meedoen kan t/m 7 oktober 2020.

Andreas Terlaak-Lumen Photo
Afbeelding: Ⓒ Andreas Terlaak-Lumen Photo

Interview Henny Vrienten

In Blijtijds Magazine vertelt Henny Vrienten over het vakmanschap dat daaraan is verbonden – iets dat hij van zijn vader erfde – maar ook over wat hij heeft geleerd van het succes en over vriendschap en liefde. Ook online kunt u verder lezen. Hier vindt u enkele, niet in dat verhaal opgenomen, quotes uit het interview.

Langer thuis wonen

Meer lezen over langer thuis wonen? Bekijk dan eens deze artikelen: Je huis ‘opeten’? Nee hoor!, Alternatieve woonvormen voor senioren en Lekker lang thuis wonen of tóch naar een verzorgingshuis?

Vakantie in Nederland

Heerlijk, vakantie in eigen land! In Blijtijds Magazine heeft u over de mooiste plekken van Zuid-Limburg kunnen lezen. Nederland zit barstensvol mooie plekken, zoals deze 5 stranden die niet zo toeristisch zijn en deze leuke steden.

Puzzel & Win: Woordzoeker

Heeft u de woordzoeker uit Blijtijds Magazine opgelost? De oplossing geeft u door via blijtijds.nl/woordzoeker, op deze manier maakt u kans op 1 van de 25 staatsloten ter waarde van € 15. Meedoen kan t/m 7 oktober 2020.

Thuistest albelli-fotoboekprogramma

Heeft u na het lezen van de thuistest ook zin gekregen om uw (vakantie)foto’s een mooie bestemming te geven? In dit artikel geven we 5 tips om met uw foto’s te doen.

Makkelijke appel-notentaart

Heerlijk, de appel-notentaart van Sandra Waterschoot van LeukeRecepten.nl! In haar boek Leuke Recepten staan nog veel meer lekkere gerechten. Wilt u kans maken op het boek? Ga dan voor 8 oktober naar www.blijtijds.nl/winleukerecepten.

Appeltaart variaties