fbpx

Lees verder – Blijtijds Rubriek

Blijtijds rubriek gids

U heeft in de Blijtijds-rubriek in uw programmagids een heleboel kunnen lezen. Speciaal voor u hebben wij ook online een aantal artikelen klaarstaan. Via deze linkjes komt u op het juiste artikel terecht. Veel leesplezier!

Favoriete voorleesboeken van drie BN’ers

voorleesboeken

Lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het is dus zaak om voorlezen en zelf lezen flink te stimuleren. Welke boeken kies je dan? Frits Barend, Janny van der Heijden en Noraly Beyer tippen hun favoriete voorleesboeken. Lees het artikel door hier te klikken.

Samenzijn is gezond

Omgang met anderen heeft een positief effect op de gezondheid. Bent u op zoek naar leuke activiteiten? Bekijk dan ook eens dit artikel: Deze sociale activiteiten kun je op afstand blijven doen.

Nooit meer te vroeg wakker

Een goede nachtrust is heerlijk. Maar wat als je erg vroeg wakker bent? Daar heeft u over kunnen lezen in uw programmagids. Online kunt u verder lezen over slapen, zoals bijvoorbeeld het artikel Welk hoofdkussen past bij jou? Welterusten!

Beter een goede buur…

Heeft u een goede relatie met de buren? In dit artikel vindt u 5 voordelen van een goede band met de buren.

brood

Brood: vol koren en vezels

Op zoek naar lekker broodbeleg? Lees dan: 20 combinaties van broodbeleg. Smakelijk!

Cadeaus voor wie alles al heeft

Een origineel cadeau voor iemand bedenken is vaak een hele opgave. Vooral als de jarige alles al heeft. Hoe u cadeaus leuk en snel inpakt ziet u in deze video.

Een leesbril kopen

Lees op Blijtijds.nl nog meer over een nieuwe bril kopen. In het artikel Nieuwe bril? Zo ontdek je welk montuur goed bij je gezicht past volop inspiratie.

In de koelkast of niet

U leest in het artikel in de Blijtijds-rubriek welk groente en fruit u het beste in de koelkast kunt bewaren. Op Blijtijds.nl leest u verder hoe u groenten en fruit langer frist & fruitig houdt.

Opvrolijken doe je zo

Als een dierbare rouwt, dan kan het lastig zijn om de juiste woorden te vinden. In het artikel ‘Wat je wel en niet kunt doen bij rouw‘ vindt u tips.

Koester mooie jeugdherinneringen

Meer lezen over herinneringen? Bekijk dan het artikel: Fijne herinneringen? Zo onthoud je er meer.

Stop de tijd – Televisie van toen

In het artikel ‘Stop de tijd‘ vindt u alle fragmenten waar we naar verwijzen in de rubriek in uw programmagids. Veel kijkplezier!

televisie toen

Een goed gesprek

Meer lezen over het voeren van een goed gesprek? We schreven onder andere een artikel met 5 tips voor een goed gesprek met uw arts.

Slimme geluksbrengers

Hormonen en neurotransmitters zijn boodschappers in ons lichaam die invloed hebben op ons geestelijk welzijn. Sommige ervan zorgen dat je je blij of gelukkig voelt. Welke dat zijn en hoe je ze een opkikker geeft heeft u in de Blijtijds-rubriek in de gids kunnen lezen. Voor blijtijds.nl schreven we vaker over geluk. Onder andere in deze artikelen: gratis geluk om de hoek vindt u hier, jezelf gelukkig mediteren? Dat kan! en het artikel 25 dingen waar je blij van wordt.

De onschatbare waarde van huisdieren

Meer lezen over huisdieren? We verzamelden 7 redenen waarom huisdieren gelukkig maken, we schreven over de 9 populairste én gezelligste huisdieren en een leuke video met grappige huisdieren die je laten lachen zijn hier te vinden.